Over ons

We kunnen hier natuurlijk vertellen hoe ontzettend lekker onze gerechten zijn. Wat ze ook zijn. En met welke passie ze worden bereid. Of met welke bijzondere spijs/wijn-combinaties we u weten te verrassen. Wat we goed kunnen. Maar liever laten we anderen aan het woord. Dat zegt immers zoveel meer. Hieronder daarom een bloemlezing van wat gasten en/of recensenten over ons zeggen.

"Zo lekker gegeten gisteren! Heerlijk eten, goede wijnen en een fijne sfeer!"

Natascha Kooijman

NIBHV
Rotterdam

"Gisterenavond heerlijk genoten van een prachtige 3-gangen diner. Wat goed was het zeg! Goede service, heerlijk eten voor de echte fijnproever, toffe ambiance! Dank!"

Joël Vuik

Counter tenor - Rotterdam

"Wat kan die chef koken! Heerlijk!
We genoten van prachtige bistrot gerechten en dito dranken. We komen snel weer!"

Esther Nieuwenkamp

Wat recensenten over ons schreven

Lekker 500 

Editie 2019

Voor de Franse keuken, maar ook voor het joie de vivre-gevoel ben je bij Bistrot du Bac aan het juiste adres. De bistrostoeltjes, de witte tafellakens, de schilderijtjes aan de...

Meer lezen

Onvergetelijk goed

Gault Millau
mei 2019

Katendrecht, of ‘de Kaap’, wordt wel eens het ‘Rotterdamse foodiewalhalla’ genoemd. Dat heeft de wijk onder andere te danken aan deze bistro. Met het interieur van zwart-witte vloertegels, affiches, Thonetstoelen en de vele spiegels waan je je middenin Parijs. Ook de gerechten dragen daaraan bij: perfect gegaarde steak de boeuf, verrassend lichte en smaakvolle ris de veau, mooie filet de bar en goede sauzen. Sommige gerechten zijn onvergetelijk goed. De île flottante à la noisettes bijvoorbeeld. Bistro tot op het bot.

Iedereen heeft het erover

Elle Eten - favoriete restaurants Rotterdam
18 juli 2019

Hier kom je voor de traditionele Franse keuken – van confit de canard tot crème brûlée – in een Parijs decor. Bistrostoeltjes onder witte parasols, tafels gedekt met krakend wit linnen en een fles viognier in de koeler. De rumsteck au chèvre moet je proeven.

Lekker eten in een knusse bistro

Jan Magazine
12 september 2019

Oh là là, als liefhebbers van de klassieke Franse keuken kunnen we dit restaurant meer dan aanbevelen. Om maar wat te noemen: terrine, oeufs au mayonnaise, rivierkreeftjes, madeleines. Kort gezegd: lekker eten in een knusse bistro met een ongedwongen, Franse sfeer. Je wilt vast en zeker eten in dit Restaurant in Rotterdam.

Bistrot Du Bac is zo Frans als oui, bonjour en au revoir

Frank van Dijl
De Buik - 18 april 2015

Het Deliplein op Katendrecht is bezig aan zijn tweede of derde leven. De leuke restaurants en restaurantjes zijn dankzij de Rijnhavenbrug (de bijnaam Hoerenloper refereert aan het kleurrijke verleden van de Kaap) beter bereikbaar dan ooit. Wij reserveerden bij Bistrot Du Bac.

Lekker eten in een knusse bistro

The Fork
12 november 2015

Als je bij Bistrot du Bac naar binnen stapt ervaar je direct de charme die de rest van de avond zal blijven hangen. Wit tafellinnen, tegeltjes tegen de muur en een servies om van te kwijlen. Kortom, dit restaurant heeft smaak! De kaart bestaat niet uit een waslijst van 50 voor-, hoofd- en nagerechten. En dat is maar goed ook, want het maken van een keuze is al lastig genoeg. Per gang sieren een stuk of vier klassiekers het menu en daarnaast heb je nog een aantal specialiteiten op de spiegel. Bij Bistrot du Bac ga je watertandend naar binnen en likkebaardend weer naar buiten!

Troost zoeken in Bistrot du Bac

Mo Kruisman
De Buik - 17 november 2015

Zondagavond na de aanslagen in Parijs. Met Frankrijk in gedachten en Parijs op ieders lippen besluiten we naar het meest klassiek Franse restaurant te gaan in Rotterdam, Bistrot du Bac aan het Deliplein. De warme, welkome sfeer in het kleine restaurant, waar je omhoog kijkt naar de open keuken op de entresol, is precies wat we nodig hebben.

Déjà vu door knapperige kropsla in Bistrot du Bac

Peter Punt
De Buik - 4 december 2015

Ooit kreeg ik in Frankrijk een eenvoudige groene salade als entree. Knapperig blad van kropsla met daaroverheen een lichte en smaakvolle vinaigrette en afgemaakt met peterselie. Heerlijk in z'n eenvoud. Bij Bistrot du Bac overviel mij deze avond een déjà vu: de groene salade kwam op tafel, als bijgerecht deze keer.

Hoe Frans wil je het hebben?

Om vaak te bezoeken

Carla's recensies
25 januari 2014

Op deze 24e januari zouden we met de zonen naar een voorstelling van De Tunes in Walhalla op het Deliplein in Rotterdam gaan. Dat het Deliplein een van de leukste pleinen op Zuid is geworden is gevoeglijk bekend, dat er leuke restaurants zitten ook. Mijn keus was gevallen op Bistrot du Bac, origineel Frans bistro-eten vind ik altijd lekker en de reviews waren goed. Ook de Buik was positief, dus reserveerde ik een ...

Openingstijden:

woensdag 17:30–23:00
donderdag 17:30–23:00
vrijdag 17:30–23:00
zaterdag 12:00–23:00
zondag 12:00–23:00
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten

Nouvelles Bistrot du Bac

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief

Contact

info@bistrotdubac.nl
tel. 010 - 846 48 59
Bistrot du Bac
Sumatraweg 5-B
3072 ZP  Rotterdam
Nederland
( Reserveren kan telefonisch op 010-8464859 )
© 2021  - Bistrot du Bac