Lieve gasten!

De gezondheid van zowel onze gasten als van ons team is vanzelfsprekend onze prioriteit nummer één. Wij werken daarom uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM en ook volgen wij het protocol heropening horeca Koninklijke Horeca Nederland.

Lees hieronder welke maatregelen van toepassing zijn.

Team Bistrot du Bac

Spelregels

• Wij werken uitsluitend via reserveringen. Reserveren telefonisch 010 - 846 48 59 of per mail: info@bistrotdubac.nl

• Uw reservering is alleen definitief na bevestiging van onze kant.

• U weet: onze capaciteit was altijd al beperkt. Met het bescheiden aantal gasten dat we nu mogen toelaten zal dat dus nog eerder het geval zijn. Wij rekenen daarvoor op uw begrip. Maar...bij mooi weer kunt u ook buiten op ons terras lunchen of dineren. Ook hier helaas in aantal begrensder dan voorheen.

• Aan tafel mogen maximaal twee personen zitten, tenzij het gaat om een huishouden dat uit meer personen bestaat. We rekenen hierbij op uw eigen verantwoordelijkheid.

• We zijn bij ontvangst verplicht u te vragen naar uw gezondheidssituatie mbt het Corona virus. Lees daarom zorgvuldig deze vragenlijst. Heeft u (milde) klachten, maak dan geen reservering.

• We hebben een groot aantal maatregelen getroffen om voor u zo veilig mogelijk een ontspannen diner of lunch te verzorgen, zoveel als mogelijk in de gezellige ambiance die u van ons gewend bent. Enkele van deze maatregelen: beperkt aantal gasten, voldoende ruimte tussen de tafels, verschillende mogelijkheden tot desinfecteren van uw handen, regelmatig schoonmaken van de toiletten en desinfecteren van werkoppervlakten.

Openingstijden

• Woensdag t/m zondag keuken open voor diner; iedere dag met twee shifts

• 1e shift van 17.00 tot 19.30 uur en 2e shift van 19.45 tot 22.00 uur

• Zaterdag en zondag keuken open voor lunch 12.00 - 15.00 uur

• Maandag en dinsdag gesloten

Graag tot snel!